Myynti tekee yrityksesi tuloksen -

Yhteystiedot

PUH: 0400 608 812  |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

hor-contact-border

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?
JÄTÄ NUMEROSI, NIIN SOITAMME SINULLE

hor-contact-border

Tuhansia haastateltuja myyntiosaajia, satoja kehitettyjä yrityksiä ja valmennettuja myynnin ammattilaisia, kymmeniä eri toimialoja.

Asiakkaidemme sekä heidän projektivastaaviensa tarinoita

Leppävirran kierreportaan myyntiä vauhditettiin omistajanvaihdoksen jälkeen

Leppävirran Kierreporras valmistaa portaita, huoltotasoja ja suojakehiä tilaustyönä. Kaikki tuotteet toteutetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Loppukeväästä 2011 yrityksen omistaja vaihtui ja firmaa alettiin viedä määrätietoisesti eteenpäin, ja myynnin kehittäminen oli luonnollinen osa firman toiminnan parantamista.
Lue lisää...

Business Arena Oy rekrytoi myyjän Thrustin avulla

Business Arena Oy on vuorovaikutteisten oppimisprosessien suunnittelutoimisto. Heidän erikoisalaansa ovat projektit ja tapahtumat, jotka ovat tiiviisti kiinni yhteiskunnallisissa muutoksissa ja niiden masinoimisessa. Business Arena siis rakentaa prosesseja, jotka tekevät juhlapuheiden lupauksista huomisen todellisuutta. Vuoden 2009 jälkipuoliskolla Business Arena päätti vauhdittaa kasvuaan Thrust-myynninkehityspalvelun avulla.
Lue lisää...

Pengon Oy:n Thrust-projektipäälliköstä tuli osakas

Pengon Oy auttaa yrityksiä hyödyntämään keräämäänsä dataa. Käytännössä Pengon yhdistelee asiakkaiden eri järjestelmien keräämää ja tuottamaa dataa ja rakentaa niistä helppolukuisia, selkeitä raportteja päätöksenteon tueksi. Pengon löysi Thrust-myynnin-kehityspalvelun kautta myyntityön osaajan, joka haluttiin myös yrityksen osakkaaksi.
Lue lisää...