Myynti tekee yrityksesi tuloksen -

Yhteystiedot

PUH: 0400 608 812  |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

hor-contact-border

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?
JÄTÄ NUMEROSI, NIIN SOITAMME SINULLE

hor-contact-border

Etsimme myynnin tekijöitä – kaupanteon kärkiluokan ammattilaisia ja kehittäjä, tekijöitä, jotka ovat todistaneet arvonsa tai valmiita tekemään sen nyt. Emme kuitenkaan pelkästään etsi valmiita huippumyyjiä, me TEEMME sellaisia.

Etsimme asennetta, kaiken muun voimme opettaa

Etsimme sinua, jolla on oikeanlainen asenne heittää itsensä likoon. Ei, emme kerro, mitä tämä tarkemmin tarkoittaa. Tiedät kyllä, jos olet sellainen.

Kerromme kuitenkin jotain vinkiksi:

  • Tiedät, miten myyjä todistaa arvonsa – ja ansaitsee vieläpä hyvin
  • Haluat kehittää itseäsi ja siten myös asiakasyritystämme
  • Haluat rakentaa itsellesi kiinnostavan työn, jossa tukenasi ovat myynnin huippuammattilaiset
  • Tajuat, että jokainen yritys seisoo myyjiensä hartioilla
  • Ja juuri siksi sinä haluat tekemään myyntiä ja uusia suomalaisia menestystarinoita!

Mitä tarjoamme?

Thrust-projektipäällikkönä kasvat puolessa vuodessa myyntityön ammattilaiseksi. Tukenasi ovat maan johtavat myynnin kehittäjät, toimiva perehdytysprosessi ja kasvuhaluinen asiakasyritys.

Emme vaadi mahdottomia, mutta pidämme taatusti huolta siitä, ettet pääse helpolla. Etsimme ja toimitamme asiakkaillemme avainpelaajia, jotka tietävät ja ansaitsevat arvonsa.

Mitä työhön kuuluu?

Projektipäällikkönä päiväsi sisältävät tehokkaan B2B-ratkaisumyynnin suunnittelua ja toteuttamista sekä jakelukanavien ja hinnoittelumallien suunnittelua. Teet kehitystyötä Sales'' House Finland Oy:ssä asiakasyrityksellemme.

Puolen vuoden aikana näytät kyntesi tulevalle työnantajallesi ja rakennat itsellesi mielenkiintoisen tulevaisuuden. Jokainen asiakasyrityksemme on nimittäin halunnut palkata projektipäällikkönsä Thrust-myynninkehityspalvelun jälkeen.

Keitä emme kaipaa?

Jos olemme sinulle ainoa vaihtoehto, emme ole sinua varten. Kun joku muukin haluaa sinut, ilmoittaudumme mukaan kilpailuun. Kilpailuta työnkuvasi, kerromme mielellämme mielekkäämmästä vaihtoehdosta.

Jos haluat myydä mitä tahansa kenelle tahansa, emme ole kiinnostuneita. Jos työmoraalisi on rautaa ja omaat selkärankaa sanoa tarvittaessa myös asiakkaalle ei, olet etsimämme.

Kyllä, tiedän olevani tulevaisuuden huippumyyjä!

Thrust-myynninkehityshankkeita starttaa jatkuvasti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Otamme sinuun yhteyttä!